Trött, tröttare, tröttast

All den här snön gör mig deppig. Jag är tröttare än vanligt och vet att så fort man går utanför dörren måste man skotta sig fram. Inte nog med det så ska det komma mer snö. Har jag sagt att jag hatar vintern? Idag åkte vi till stan och nu är alla julklappar inhandlade. Äntligen kan jag säga. Haft en jävla ångest över att man inte kommit ner till stan så man fick klart allt tidigare. Men nu är det klart, nu ska allt slås in bara. Köpte en julklapp till mig själv också, Hittade en snygg väst som jag ska ha i vår eller bara ha i stallet? Har inte bestämt mig än men en grön blev det i alla fall. Sedan köpte jag två paket muffinsformar så jag kan baka saffransmuffins. Jag jobbar julafton men det ska bli skönt, slippa julstöket hemma och komma hem till dukat bord = perfekt. I morgon är det månförmörkelse och är det inte molnigt så ska jag se på den och förhoppningsvis kunna fota lite.

Hästarna vill stå inne, har ingen alls lust att stå ute i det här vädret och det kan jag hålla med om. Vem fan vill vara ute nu frivilligt? Cordelia hade bråttom ut i morse men insåg ganska så snart att när hon var tvingad att pulsa så värmen i stallet mycket skönare så hon skulle minsann försöka smita med oss genom grinden. Inte för att vi inte såg henne men ändå. Man ser hur mycket dom också hatar vädret.


Shopping - Aj aj

Åkte till min favoritbutik Qoutlet och handlade för en massa - igen *suck* En lampa (ja jag vet...), 2 kuddar och lite annat smått och gott. Fick jättefina blåa prydnadstallrikar på köpet. Men innan det var vi på second hand butiken och hittade 2 jättefina schalar för 10 kr/st - en var mer eller mindre oanvänd!

För att sedan när vi nattar hästarna halka och vrida axeln urled, passar ju superbra då dom ringde från jobbet och frågade om jag kan jobba i morgon. Men har jag ont får jag väl ta en alvedon, jag är inte så klen så jag stannar hemma. Men av någon anledning så gjorde det inte ont, det otäcka är känslan och knaket när den hoppar.

Och Lina, vi måste absolut ta och ge oss ut och fota snart! Vill ta någon vacker bild där det är öppet, fält eller vatten eller något :)

3 December

Det var så vackert när jag var ute idag och skottade. Det snöade iskristaller som var så tunna så man inte kände dom och mitt upp i allt kom det en regnbåge och det blev så vackert! Väl inne så tog jag lite kort från övervåningen, och visst bor vi vackert? Bilderna är redigerade i PS då jag inte alls blev nöjd med resultatet av originalen. Håller dessutom på med en ny design till Bloggen :)



-

-

-

RSS 2.0