Äntligen

Idag var dagen då jag testade att sitta upp på Dancer för att se om hon kunde gå med ryttare - och det gick! Red barbacka några varv på banan och det gick hur bra som helst! Tur att man har vettiga hästar som kan stå hur länge som helst och inte bli tickande bomber för att sedan explodera om en vindpust kommer.
På söndag ska jag och Maria ge oss ut på vår premiärtur.
Cordelia har idag fått ett nytt schabrak och flughuva till sin allroundsadel och det blev i en mycket läcker höstfärg - Orange och brunt! Fan vad snyggt! Själv införskaffade jag mig en ny säkerhetsväst. Man ska byta ut dom vart 5:e år typ.. hehe min är säkert 10 så det behövdes. Jag testade också ridbyxor men vad tråkigt det är! Jag hittade inget kul, alla har för låg midja. Jag vill ha ridbyxor som har hög midja så man slipper visa hela ändan när man sitter ner. Dessutom är det inte skönt med låg midja för man får inget stöd för magen =P (Jag vet, jag är så omodern man kan bli men who fucking cares liksom?)

Dagens I-Landsproblem

Ska jag eller ska jag inte köpa - Det är den stora frågan. Man kan inte ha för lite utav gummistövlar, framförallt inte när det är CHANEL som är märket.. Dyra var dom inte heller för den delen. *Suck*

Fredag

Sitter och tittar på möbler. Har jag berättat att jag shoppat lampor? Gjorde sådana klipp så jag vet varken ut eller in. En svart lampa och en hängkrona i silver (Inte äkta siver men ja ni fattar?). Jag gav 549 :- och 599 :- från dom och ord. pris på båda var 2000 :-. Båda lamporna kommer från märket Rydéns. Så jag är rejält nöjd!
·
Funderar på att göra om layouten till något mer i höststil? Ska också försöka klura ut hur man få vanliga radbrytningar utan att behöva göra en . vid nytt stycke som är mycket irriterande!
Bjuder på en låt så länge som går i min spellista just nu.

En lungmos med bröd - tack

Hjärta, lunga, lite mosat kött instoppat i tarm - MUMS... eller? Ja, lungan är väl inte så vanligt men hjärta och tarm är mer eller mindre i nästan all korv men det finns få undantag. 
·
Bon appétit till er som äter korv utan att se innehållsförteckningen!

Fynd

Idag har jag fyndat rejält! Åkte snabbt ner till stan, hamnade på Charlies och köpte ett par jodphurs för 299 kr, kanske inte det snyggaste men bättre än de jag har som jag har slitit ut efter många års användning och som får bli vanliga stallskor. Sulan är så utnött så jag får inget bra grepp längre. Drog iväg till A6 och kikade runt lite, hittade en ursnygg kappa på Sisters och ord. pris var 1299 kr och jag betalade 369 eller något sådant, ett av mina bästa klipp någonsin, fick i alla fall över 900 kr i rabatt! Sedan gick vi till Flash och där hittade jag min piké tröja som jag alltid handlar på rean, har nog 10 sådana tröjor i olika färger och är så sköna att rida i! Det blev en röd sådan i år. Sedan hittade jag en väst där, köpte en beige och en mörkgrön för att vara på säkra sidan eftersom jag inte kunde välja och nu kan jag ha en i stallet och en vanligt! Bra va?
I förra veckan handlade jag en ursnygg scarf i kornblå med typ tränsmönster som kostade 69 kr på rea, den skulle jag ha i stallet tänkte jag men den passar s bra till min nya kappa så får nog åka ner och köpa en till, i orange den här gången =P
Blir däremot deprimerad att det inte finns några snygga ridbyxor. Behöver nya men har inte hittat något snyggt.. Men jag letar vidare..

wow-känsla

Red Cordelia här om dagen och det blev en WOW-känsla! Hon har fått stå i en vecka och det behövdes nog, hon var mjukare än någonsin (även om hon fortfarande är stel i höger sida) och jag kunde TRAVA normalt, hon var lugn och harmonisk och jobbade riktigt bra (självklart i slutet..)! Jag testade faktiskt Dancers pelhambett på Cordelia då hon inte gillade det 3-delade bettet vi köpte till henne utan hon gapade och kastade med huvudet och höll på. Men med Pelhambettet, lugn och stilla och kunde koncentrera sig på det hon gjorde! Helt sjukt att det kan vara en sådan skillnad på bett.
Cordelia har gått ner i vikt också! Hon behöver snart en mindre sadelgjord för den här börjar bli lite stor! Framgång framgång! En tränare behövs också, någon som vet? För nu är det min bristande kunskap som behöver finslipas utav någon. 
Pappa fotade lite igen, jag har bara förstärkt färgerna lite då dom var lite suddiga =P
-

RSS 2.0