Svensk Film

Lite roligt när jag zappade kanalerna på TV:n och Wallander dyker upp. Svensk film med engelsk text och tur var väl det för inte hörde jag vad dom sa. Jag gillar inte svensk film, alldeles för dåligt skådespel men jag hade ju inget annat att göra sent på natten. Har inte hänt så mycket, eller jo ^^ 
Har sålt ett halsband jag och Mormorn hade gjort för 80 pund, lite mer än 900 kr, delar på det - woho! :D 
Någon som vill önska/köpa smycken i julklapp säger till! ;)
Ska försöka komma till IKEA så jag kan köpa lingonsylt, det är ju omöjligt att hitta i affärerna! 
Håller på att luska ut vad jag ska ha med mig till Paris, skor, kläder? Har en ny väst som jag köpte på en Second Hand affär, vet inte om jag berättat det innan men den kostade 5 pund, hittade en liknande i en affär för 100 pund i måndags när vi var i stan! Bra klipp.
I övrigt händer det inte mycket, Nästa vecka har jag planerat att träffa Annie, den andra Nannyn och vi ska eventuellt ut och ta ett glas vin och prata, för hon vill veta hur Paristrippen var :P 
Nu ska jag ta och göra mig i ordning och gå och lägga mig och läsa! Det är en bra bok, har dock läst den till och från i snart ett halvår.. Men det konstiga är att jag har ett såpass bra minne så jag mins allt från boken, även om det är nu 2 månader sedan jag läste den... Ska läsa ut den och sedan börja med vampyrböckerna mamma och pappa gav mig, känner att jag vill ha lite vampyrer och spänning omkring mig, har ju inte Twilight med mig så då får man ta det på annat håll :P  
Nähe, nu är det dags för sängen!
Night Night ♥

England hjärta svensk musik ?

Det har inte slagit mig föst nu att väldigt många restauranger, klädbutiker mm. spelar svensk musik! Bara under veckan har jag lyssnat på Abba, Roxette och Agnes i affärerna vi var inne i... En granne spelade HÖG musik med Europe. Abba är solklar favorit i affärerna med tanke på att var och varannan spelar dom. 
I går gick vi för att se raketer, wow, värre än nyårsafton hemma! Nu vet jag varför dom firar, det var något för mååånga många år sedan (kan det ha varit 200-300 år sedan? hmm) då någon försökte spränga Parlamentet. Tror jag det var.. Hm.. hörde inte så bra pga. allt smällande :P 
Vädret var klart så man såg raketerna väldigt bra, 10 minuter efter det var klart kom regnet (hällregn) så vi hade tur!
Efter det gick familjen hem och jag stannade kvar med några vänner och vi drog vidare till en annan Pub, drack gott vin och pratade :) 
Ska kanske gå ut i kväll också, det är något firande som familjen ville gå på, alltid kul att komma ut och se nya traditioner!
Grattis på Farsdag Pappa! ♥
Bye!

Skor

Jag har köpt nya skor! Var i Kingston med Mamman och shoppade lite, hann dock inte med allt så vi ska åka in nästa vecka igen. Hittade en massa jag vill ha, måste dock hålla i pengarna till min lilla Parisresa. 
Det har varit ett jäkla smällande av raketer den här veckan, idag har dom firat något, jag vet inte vad men det ska även vara något firande i helgen som vi ska på. Det har varit mulet idag med några solglimtar, dock har det varit varmt så det överväger det dåliga :P 
Här kommer en bild på mina nya skor, förlåt den dåliga vinkeln och kapningen ^^
skor
Kan även säga att jag fick 2 ögonskuggor + rouge av Mamman, en gåva från Clinique som hon tyckte jag passar bättre i än hon själv :)

Bilder

Träd träd
Såg att det ska/har snöat hemma, jag fotade lite när jag var ute med i förmiddags :)

Avundsjuk nu?

Maha, Jag vet en som kommer bli riktigt avundsjuk på mig :D 
Nästa helg åker jag till PARIS :D 
Åker Lördag och kommer hem Måndag, sent på kvällen. Ska bli så kul att få träffa Emma, få prata lite svenska och byta lite skvaller :P Ska även bli fruktansvärt kul att få åka till Paris, modets huvudstad! Ska ta en massa kort, förhoppningsvis åka upp i Eiffeltornet och se andra sevärdheter :)
Annars händer det inte så mycket, vädret är typiskt höst - regnade i morse och blåste men nu är det så klart, lite kyligt och månen är mycket större än hemma i Sverige.. Eller det ser ut som det. Vackert, spöklikt x)
Hmm.. har inte så mycket mer att skriva just nu..
Bye♥

Fullmåne

Inte undra på att jag inte kunde sova i natt, det var ju fullmåne. Låg och vände och vred, var rastlös och svettades. Har nog en förkylning på G för jag har börjat få ont i halsen. Tittade på Desperate Housewives, 4 avsnitt, efter det hade Halloween 2 börjat så jag tittade på den, somnade nog inte före halv 3 - 3 på morgonen. Och när jag vaknade var jag pigg som en lärka klockan 8. 
Halloween här är annorlunda jämfört hemma, här kommer barnen och ringer på dörren för att få godis. Hemma vågar nog inte småbarnen komma hem till oss, men det är ändå inte samma stämning, det är mer utklädnad och förberedelse här. Mysigt tycker jag :) Tog en promenad i går med hunden, vindstilla vackert väder, fullmåne - magiskt. Idag när jag vaknade var det regn, blåst, löven var överallt. Blev dock vindstilla och vackert väder nu på kvällen.
Åt på restaurang, portugisisk tror jag det var, kyckling, pommes, och annat gott. 
Har precis bokat flygbiljetter, en hem och en tillbaka :) 
Lillkillen blev faktiskt lite deprimerad när han fick veta att jag skulle hem. Gulligt :)
Nu ska jag se på film :)
Kramar ♥

RSS 2.0