Ny design + uppdatering

Ny grafik, vet inte om jag är klar än för jag är inte nöjd ännu. Men åt helvete för alla koder som inte vill funka.
Veckan som har gått har gått FORT!
Lördagen bakade jag muffins och åkte sedan till Lina, det var jätte trevligt och jag fick ett fint lila schabrak till Dancer med ett par benskydd =)
Söndagen bestod utav en tur till Elmia där det var whippettävlingar. Solen strålade och jag fick en hel del fina bilder. Ska lägga upp vissa men måste fixa i ordning dom först.
Minnet är inte det bästa så jag kommer faktiskt inte ihåg vad som hände från måndags till och med i onsdags...
Det är helt blankt.. Borde man vara orolig? Eller också så var det inget viktigt som hänt.
I går åkte jag i alla fall med Lina till stan en snabbis. Letade efter canvastavlor och jag köpte en present =)
Idag har vi hämtat hö, städat och ätit lunch på Lands.
Nu ska vi ta in hästarna eftersom dom börjar skjuta raketer - jävla idioter.

Födelsedag, solglasögon och minne

Min födelsedag var mycket trevlig, fick finfina presenter och det var bara saker som jag behövde och önskade mig. Bland annat mer minne till min kära dator som har känts lite seg de senaste månaderna men som nu är pigg som en lärka. Seriöst så blev den så pigg så när jag startade mitt spel så sa det *swosch* och så hade den tänkt klart... Innan har man fått sitta och kladda på ett papper för att inte dö av tristess.
Jag fick en bok som jag önskat mig väldigt länge, Marilyn Mansons självbiografi som jag tror kan vara mycket spännande och intressant. Jag fick även en underbar bok om Muffins och tillhörande muffinsformar så nu ska vi alla bli tjocka och rulla fram. Jag har ju faktiskt bakat muffins minst en gång i veckan de senaste 4 veckorna =P
Jag fick mycket mer och fina saker. Ska ta kort på allt, i morgon kanske?
Idag köpte jag två par solglasögon, ett par orangea och ett par lila. Jag kunde inte bestämma färg så då blev det båda. Och vem kan få för mycket solglasögon? Inte jag med mina 10 stycken, en i varje handväska - typ. I går åkte jag även på en tripp med Lina och fotade lite, har inte sett bilderna än men det blev nog ett eller två bra.
Och i morgon ska jag till dom och fira och eventuellt bli firad =)
Nu ska jag fortsätta kvällen med att göra efterrätt och se om det finns mer bubbel i kylen.

Sista kvällen som 21-åring

Ja, så är det och det kunde inte sluta på ett bättre sätt! Min älskling, min lilla klumpepojke kom hem efter att ha dragit iväg på en jaktresa från och med i söndags! Att inte veta vart han har varit och när/om han kommer hem har gjort så jag inte har kunnat sova på nätterna.. Men han brukar ju göra några sådana turer varje år.. ofta när jag åker iväg någonstans. Härmed beslutar jag att jag aldrig ska lämna hemmet igen.. eller jo det gör jag väl men usch, han ska alltid känna på sig att man ska iväg. Nu ligger han och tvättar sig på en stol bredvid mig. Ska ta och sova, lär väl inte kunna sova i natt då han snarkar högt..
Snön har vräkt ner idag och det ligger ett par centimeter och jag HATAR det. Jag HATAR HATAR HATAR snö. Snö borde totalförbjudas. Har jag någonsin sagt att jag ska flytta till ett varmt land någon gång?
Inte den bästa bilden men... =)
plupp

Ullared

Det var en utflykt vill jag lova! =P  Det var kul och vill åka dit snart igen, hittade en massa jag ville ha! Handlade bara saker på hästavdelningen och dom ÄR billigare! Hittade ett snyggt täcke till Dancer och jag hoppas att det passar, annars får Cordelia det ;)
färg

Cupcakes

Gjorde cupcakes för första gången idag. Hade tänkt att göra det i torsdags men då blev det ju bara muffins, vill ju att glasyren skulle vara färsk nu när vi har gäster. Kan lova att dom blev sååå goda. Ska ta med mig några i morgon då jag Lina och två till ska till Ullared. Både frukost och fika behöver man ju ;)
Se och njut av mina skapelser.
mmm

Liv i luckan

Klockan 10 i morse kom Lina och lilla Ella med alla hundar i släptåg (vilket katterna inte alls gillade), fikade med mina muffins jag gjorde i går kväll. Sedan gick vi ner till stallet då Laban skulle åka iväg. Lastningen gick ju helt okej, kan det ha tagit 10 minuter? Dancer och Cordelia var väl lite hispiga och gnäggade en del när han åkte men nu har dom lugnat ner sig och ropar någon gång ibland.
Lagade lunch, pizza med världens tråkigaste ingredienser.
Håller på med maten till i morgon, lasagne med egenjord pasta - självklart! och väntar bara på köttfärssåsen som ska tjocka till sig lite.
Dricker lite bubbel och njuter utav allt jag åstadkommit idag.
Laban

Torsdag

Veterinären var uppe idag för att ge Dancer hennes vaccination. Gick lätt som en plätt och jag funderar på om han ens gav någon spruta, så snabbt gick det. Snäll tant man har :) Stod och pratade en stund och sedan kom Lina upp, alltid trevligt med besök.
Har suttit i solen och försökt att bättra på färgen lite. Men det blåste lite mycket för att det skulle vara skönt.
Nu ska jag baka cupcakes =)

Vårsol

Åkte som sagt ner till stan igår och köpte en rosa öronhuva till Dancer på rea, ett svett/flugtäcke och en grimma till Cordelia eftersom hon tog sönder spännet på sin. Hade gärna velat ha täcket i någon rolig färg men fick nöja oss med brun. Det matchar hennes prickar i alla fall. Men seriöst, hästsaker - varför dessa tråkiga färger som brunt, svart och blått? Så svårt kan det väl inte vara att göra sakerna i fler färger? Det börjar bli bättre men hoppas på en större utveckling. Hittade ett par ursnygga ridbyxor i grått men dom får jag önska mig i födelsedag.
Nu ska jag ut i solen.

Jag ser ljuset

7 månader sedan jag satt i sadeln. Nu är det vår - beviset är att solen sken, första ridturen i år och att vi satt ute och fikade utanför stalldörren. Hembakade kladdkakemuffins och muffins med tranbär och torkad ananas/papaya som var riktigt goda. Lina provred Dancer för första gången och det såg ju bra ut. Härligt med en ridkompis, finns säkert någon som kan och vill rida med tanke på att vi är 4 som "slåss" om 2 hästar.
I morgon ska vi försöka ta oss ner till stan, Cordelia behöver en sadelgjord innan vi kan ge oss på henne. Hennes försvann, puts väck. Mycket konstigt. Behöver köpa en ny grimma också.. blir antagligen ett schabrak också.. Man hittar alltid något som man "behöver".
Dancer var i alla fall väldigt snäll. Inte blivit riden på 7 månader och hon var lugn som en filbunke medans de andra två odjuren tyckte det var jobbigt att bli lämnade (tänk att vara så långt ifrån varandra som en hel tråd kan avskilja!) men dom lugnade ner sig snabbt. Dancer fäller mycket, håret yrde när hon lufsade fram. Fina bilder blev det i alla fall. Hoppas jag kan få några som nu finns på Linas kamera =)
På kvällen spelade jag och Maria badminton, vi var ruggigt bra för att vara premiär för i år - OS nästa ;)
Tack för en trevlig dag =)

RSS 2.0